top of page

Nohejbalový rok 2021

Tento rok byl pro náš nohejbalový oddíl dost náročný a to nejen sportovně.

Díky turnajům, kterých se účastníme během několika posledních let a jsme v nich úspěšní, nás vedení okresní nohejbalové soutěže oslovilo, zda bychom se nechtěli přihlásit. Do této soutěže jsme vyslali na sbírání zkušeností hned dva týmy. V příští sezóně máme velké ambice se poprat o přední příčky.


Vzhledem k tomu, že tyto turnaje navštěvuje mnoho hráčů i diváků jsme se rozhodli, že vylepšíme zázemí našeho sportoviště a za podpory města a Spartaku Chrastava jsme své pomocí vystavěli pergolu.

I nás zasáhla situace tornádem poničené Moravy natolik, že jsme se rozhodli jet na několik prodloužených víkendů pomoci fyzicky a zároveň jsme založili sbírku, ve které se nakonec podařilo vybrat neuvěřitelných 152 000 Kč.


Jelikož nám není lhostejný osud dětí, které neměly v životě tolik štěstí, tak jako již několik let i letos jsme se zapojili do akce Strom splněných přání pro děti z dětského domova Krompach.


Opět jsme byli osloveni, zda se nechceme zapojit do sbírky pro nemocnici Motol- dětskou onkologii a ani tady jsme neváhali, vybrali finanční částku za kterou jsme pak nakoupili potřebné věci pro malé pacienty.


Ale za největší výhru, považujeme záchranu života našeho kamaráda a spoluhráče, kterého postihla srdeční zástava přímo na našem hřišti. Tento počin byl oceněn ředitelem Liberecké záchranné služby.

Tímto bych chtěl moc poděkovat všem, kteří se na jeho záchraně podíleli.


Na závěr patří velký dík všem našim členům, sponzorům, městu Chrastava, Spartaku Chrastava a všem, kteří se na sbírce podíleli.


Budeme doufat, že ten následující rok 2022 bude lepší a veselejší.


Za nohejbal Chrastava Slávek Sehnoutka.



7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page